Van Kortenhof Vlaardingen Oost

 Uw reservering
Ophaal datum en tijd
Terugbreng datum & tijd
Selecteer eerst je gewenste fiets(en)
Een van de gekozen fietsen heeft geen extra voorraad. Het aantal kan niet meer worden verhoogd.
{{ errorMessage }}
Totaal € {{ totalPrice | currency }}
GRATIS annuleren!
Tot 24 uur voor aankomst.

Omschrijving

Al meer dan 50 jaar is combineert Van Kortenhof vakmanschap met modern fietsplezier. Naast een uitgebreid assortiment (elektrische)fietsen, fietsverhuur, fietskleding, fietsonderdelen en -accessoires en vakkundige fietsmonteurs heeft Van Kortenhof een bedrijfsfilosofie waar de klant nog steeds koning is. Vertrouwde 'ouderwetse' service staan bij Van Kortenhof hoog in het vaandel.
In de moderne winkels treft u een compleet assortiment van alle (top)merken. Of u nu een nieuwe fiets, een nieuwe binnenband, hippe regenkleding zoekt of uw fiets brengt voor een reparatie, alle medewerkers staan graag voor u klaar!

Vlaardingen. Deze schitterende stad kent een prachtige historie. Ooit was Vlaardingen de belangrijkste vissershaven van Nederland. Daarom heten de Vlaardingers ook wel Haringkoppen. Prachtige gebouwen in het centrum zijn getuige van een rijk visserij verleden. De handel floreerde en de panden werden groter en mooier.
In het centrum zijn de vele historische woonhuizen en winkelpanden daar het resultaat van. Het Winkelhart Vlaardingen bestaat uit meerdere winkelgebieden die min of meer in elkaar overlopen, ieder met zijn eigen sfeer en bijzondere winkels. In het centrum, op de Hoogstraat, rondom de Grote Kerk, de Waalstraat enz treft u verschillende authentieke winkeltjes aan. Deze zijn veelal gevestigd in fraaie panden die soms wel eeuwen oud zijn
.
Wat u ook zoekt, u kunt het vinden in Vlaardingen. Laat u verrassen door de vele aparte winkels, de mooie historische straatjes, leuke restaurantjes, barretjes, eetcafés en bezienswaardigheden als de oude haven, het museum Vlaardingen, de megabioscoop en vooral de unieke sfeer van Vlaardingen.

En binnen enkele minuten fiets u weg van de drukte en bent u in de Broekpolder. De Broekpolder is een groot groen natuur- en recreatiegebied in Vlaardingen. Het is ruim 400 hectare groot, beslaat een kwart van het Vlaardings grondgebied en grenst aan het Midden-Delfland. Het is een geweldig gebied om te wandelen, te fietsen, mountainbiken, skaten en ’s winters te schaatsen. De Broekpolder heeft een gevarieerd landschap van polder, jong bos en grote plassen waar veel watervogels foerageren en overwinteren. Daarnaast lopen er Schotse Hooglanders in de polder en wordt ook regelmatig een kudde schapen ingezet voor begrazing.

ID benodigd

Breng alstublieft uw ID, paspoort of rijbewijs mee en laat deze ter plekke zien.

Openingstijden

Ma 13:00-17:30
Di 08:45-17:30
Wo 08:45-17:30
Do 08:45-17:30
Vrij 08:45-17:30
Za 08:45-17:00
Zo Gesloten

Gesloten op

25-12-18 t/m 26-12-18 25-12-19 t/m 26-12-19 22-04-19 10-06-19

Prijzen

Fiets 1 uur 2 uur 4 uur 8 uur 1 dag 2 dagen 3 dagen
Stadsfietsmet versnellingen € 9,50 € 9,50 € 9,50 € 9,50 € 9,50 € 19,00 € 28,50
Elektrische fietsE-bike met 7 versnellingen en lage instap € 25,00 € 25,00 € 25,00 € 25,00 € 25,00 € 50,00 € 75,00

Reviews

Lees de ervaringen van anderen over Van Kortenhof Vlaardingen Oost.

2 reviews
Leonie
Prima service, mooie fietsen
Erg leuke tocht door Broekpolder. Fietsverhuur op korte afstand, goede service
Klantvriendelijkheid
Kwaliteit fiets(en)
Bereikbaarheid
Stefan
Gemiste kans
23 juni jl. heb ik twee fietsen geboekt om die 3 uur te huren. Bij aankomst waren de fietsen niet aanwezig en was er onduidelijkheid over een oplossing, er was op dat moment ook geen alternatief aanwezig. Er werd kort daarop duidelijk dat er fietsen zouden komen vanuit Maassluis en daar moest op worden gewacht. Na een half uur wachten kwam er een busje aan zonder fietsen. Na aandringen en boos worden kwam er uiteindelijk een alternatief in twee fietsen zonder versnellingen. Het leek vooraf allemaal zo makkelijk, maar het is helaas een gemist kans van de fietsverhuurder. Ik zal dit niet herhalen en niet aanbevelen aan anderen.
Klantvriendelijkheid
Kwaliteit fiets(en)
Bereikbaarheid