Alltournative Amsterdam

 Uw reservering
Ophaal datum en tijd
Terugbreng datum & tijd
Selecteer eerst je gewenste fiets(en)
Een van de gekozen fietsen heeft geen extra voorraad. Het aantal kan niet meer worden verhoogd.
{{ errorMessage }}
Totaal € {{ totalPrice | currency }}
GRATIS annuleren!
Tot 24 uur voor aankomst.

Omschrijving

De beste manier om Amsterdam te leren kennen is door een AllTourNative Tour te nemen! Amsterdam heeft een hoop aparte en prachtige dingen te doen en te zien - als je weet waar je moet kijken! AllTourNative biedt unieke, off-the-beaten-track tours, langs graffiti, street art, squats, onafhankelijke gallerijen, lokale muziekdistricts, ongebruikelijk exposities, aparte winkels, coffeeshops, en lokale barren. Onze gidsen zijn erg gepassioneerd over Amsterdam, en kunnen niet wachten om hun lokale kennis met je te delen. Doe een van onze tours aan het begin van je bezoek aan Amsterdam, en wij geven je een kaart en delen ons lokale inzicht over wat leuk is om te doen, en welke lokale plekken leuk zijn om te bezoeken. Wat je levenstijl, smaak, of interesses ook zijn, als je op zoek bent naar het alternatieve Amsterdam - check dan AllTourNative!

Openingstijden

Levering op afspraak: boek uw fietsen op de gewenste datum. Het afleveradres zal samen met u worden afgesproken nadat de boeking is afgerond.
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Prijzen

Fiets 1 uur 2 uur 4 uur 8 uur 1 dag 2 dagen 3 dagen

Reviews

Lees de ervaringen van anderen over Alltournative Amsterdam.

0 reviews
Er zijn helaas nog geen reviews
Op dit moment zijn er nog geen reviews. Heb je vragen over dit verhuurpunt? Neem dan gerust contact op met BimBimBikes. We helpen je graag verder met het maken van je keuze.