We Bike Athens

 Uw reservering
Ophaal datum en tijd
Terugbreng datum & tijd
Selecteer eerst je gewenste fiets(en)
Een van de gekozen fietsen heeft geen extra voorraad. Het aantal kan niet meer worden verhoogd.
{{ errorMessage }}
Totaal € {{ totalPrice | currency }}
GRATIS annuleren!
Tot 24 uur voor aankomst.

Omschrijving

Alle fietsen zijn elektrisch. We bike Athens werkt alleen met e-bikes!

Classic city tour: gaat naar de Arcopolis en het Parthenon, de heuvel van de Pnyx, Panathinaiko Stadion, Dionyssiou Aeropagitou Street.
- Bijna 3 uur
- Beschikbaar om 10:00 of 17:00 uur. Selecteer uw keuze bij het maken van de reservering.
- De prijs is inclusief een helm, een flesje water en e-bike.

Coastline tour: Een rit van bijna 4 uur die u meeneemt langs de kustlijn. Je gaat naar Trocadero naar de replicatie van het Trirem Olympia en de Averoff drijvende Museum te zien. Daarna gaat u naar Marina Flisvos met enkele van de grootste jachten particulier bezit. Dan ga je in de richting van Piraeus, pittoreske Microlimano en Marina Zeas voor picures en een drankje voordat onze weg terug.
- Dagelijks behalve op maandag, van 10.00 uur
- Prijs is inclusief E-Bike, helm, entree Averoff Oorlogsschip. Drankjes op eigen kosten.

Combinatie stad & kust: Combineer een aantal oude Griekse bezienswaardigheden met moderne kustlijn touring. Je begint met Pnyka Hill, Herodus Attica, Kerameikos en vervolgens met behulp van de gloednieuwe fietspad gaan tho kustlijn Athene, bezoek Averoff oud oorlogsschip, het oorlogsmuseum, de jachthaven Flisvos.
- Dagelijks behalve op maandag van 10.00 tot 14.00 uur.
- De prijs is inclusief een e-bike, een fles water, entree Averof Oorlogsschip

Mezedes proeven: mezedes zijn een essentieel onderdeel van de Griekse keuken. Het delen van deze heerlijke hapjes is een leuke en gezellige manier om wat licht te eten in plaats van een zware maaltijd te genieten. Deze tour wordt een echte cultureel evenement als u van de ene levendige plek naar de andere en te genieten van het beste eten in kleine restaurants (in het Grieks Mezedopolio) met een authentiek karakter. U wordt verteld over de Griekse voedingsmiddelen en tradtions tijdens het eten en de focus op niet-toeristische gebieden van de stad, dat geeft je het gevoel van een lokaal in Athene.
- Dagelijks behalve op maandag. April tot vertrek september om 18:00 uur en oktober tot en met maart vertrek om 17.00 uur.
- Prijs is inclusief elektrische fiets, enthousiast persoon die u begeleidt langs de rondleiding en proeverij, proeverijen, wijn, raki / ouzo op de verschillende haltes die we maken. Minimaal 2 deelnemers.

Agkistri en Aegina tour: Dit zijn eilanden slechts een paar uur met de boot vanuit de haven van Piraeus. Kleine paradijzen, gelegen aan de Golf van Egina. De eilanden hebben prachtige dennenbossen, zandstranden en kristalheldere wateren en is nog niet overspoeld door het massatoerisme. We vertrekken in de ochtend vanuit de haven van Piraeus. Als we aankomen we nemen u mee voor een heerlijke fietstocht rond het eiland en afwerking met een verfrissende duik in de zee als het weer het toelaat. Aan het eind van de tocht wordt u beloond met een heerlijke Griekse maaltijd in een plaatselijke taverne op het strand.
- Beschikbaar tot eind oktober
- Prijs is inclusief een e-bike, helm, gids, lunch. Exclusief ferry.

Openingstijden

Ma 10:00-15:00
Di Alleen op afspraak
Wo Alleen op afspraak
Do Alleen op afspraak
Vrij Alleen op afspraak
Za Alleen op afspraak
Zo Alleen op afspraak

Gesloten op

01-01-16

Prijzen

Fiets 1 uur 2 uur 4 uur 8 uur 1 dag 2 dagen 3 dagen

Reviews

Lees de ervaringen van anderen over We Bike Athens.

0 reviews
Er zijn helaas nog geen reviews
Op dit moment zijn er nog geen reviews. Heb je vragen over dit verhuurpunt? Neem dan gerust contact op met BimBimBikes. We helpen je graag verder met het maken van je keuze.