Antwerp by Bike

 Uw reservering
Ophaal datum en tijd
Terugbreng datum & tijd
Selecteer eerst je gewenste fiets(en)
Een van de gekozen fietsen heeft geen extra voorraad. Het aantal kan niet meer worden verhoogd.
{{ errorMessage }}
Totaal € {{ totalPrice | currency }}
GRATIS annuleren!
Tot 24 uur voor aankomst.

Omschrijving

ong of oud, groot of klein: Antwerpen heeft voor iedereen wat te bieden. Daar zijn wij met Antwerp By Bike rotsvast van overtuigd en daarom hebben we verschillende fietstochten uitgestippeld om jou mee te nemen op avontuur.

10 JAAR ERVARING
Antwerp by Bike werd in 2009 opgericht door 6 nieuwe stadsgidsen. We waren de eersten om fietstours te organiseren in Antwerpen. En met succes! In augustus 2009 zijn we gestart met 1 fietstocht in het historische centrum, ondertussen hebben we maar liefst 7 thematische fietstours en 3 tours voor scholen. Keuze in overvloed!

NUMMER 1 IN ANTWERPEN
Onze fietstours scoren erg goed. Op TripAdvisor staan we al jaren erg hoog met alleen maar tevreden klanten. Onze gidsen zorgen voor een onvergetelijke uitstap voor heel uiteenlopende gezelschappen: bedrijven, school- of vriendengroepen en families genieten van onze originele tours en rondleidingen.

30 UITMUNTENDE GIDSEN
Dankzij het succes van onze fietstour zijn we de afgelopen jaren flink gegroeid. Maar de basisformule is nog steeds hetzelfde gebleven: enthousiaste topgidsen die jou meenemen naar de mooiste stad van de wereld! Ons team van 30 gidsen toont je de mooiste bezienswaardigheden en alle verborgen parels van Antwerpen. Geloof ons: je zal aan hun lippen hangen wanneer ze de spannendste anekdotes over de Kathedraal of de interessantste petites histoires rond het Centraal Station bovenhalen. Je kunt hen alvast beter leren kennen op de pagina ‘Onze Gidsen’.

ID benodigd

Breng alstublieft uw ID, paspoort of rijbewijs mee en laat deze ter plekke zien.

Openingstijden


Prijzen

Fiets 1 uur 2 uur 4 uur 8 uur 1 dag 2 dagen 3 dagen
StadsfietsVERKEN DE SCHELDESTAD OP EIGEN HOUTJE € 7,00 € 7,00 € 12,00 € 12,00 € 22,00 € 44,00 € 66,00

Reviews

Lees de ervaringen van anderen over Antwerp by Bike.

0 reviews
Er zijn helaas nog geen reviews
Op dit moment zijn er nog geen reviews. Heb je vragen over dit verhuurpunt? Neem dan gerust contact op met BimBimBikes. We helpen je graag verder met het maken van je keuze.