0 0

Welke fiets zou je moeten kiezen? De top 4 van fietsverhuur in Amsterdam

Huur jouw fiets in Amsterdam!

Jouw trip naar Amsterdam staat om de hoek, dit betekent dat je er al over aan het denken bent om een fiets te huren. Ik verzeker je, je hebt erg veel keuze. Hier is een top 4 van fietsverhuur in Amsterdam. Dus ben jij klaar voor je fietstocht in eigen land?

 

Amsterdam

Klassieke Nederlandse fiets

De klassieker: De Omafiets

Toerist in eigen land.

Natuurlijk kan ik dit artikel niet schrijven zonder de populaire Nederlandse fiets, genaamd: Oma-fiets  of Opa-fiets te noemen. Deze fietsen zijn erg comfortabel en het is erg makkelijk om met deze fietsen te fietsen. Wat belangrijk is om te weten van de klassieke Nederlandse fiets is dat het een terugtraprem heeft. Dus je moet naar achter trappen met de pedalen om de fiets te laten afremmen. Maak je hier niet te veel zorgen om, onze partners hebben ook klassieke Nederlandse fietsen met normale handremmen.

 

Huur een klassieke Nederlandse fiets in Amsterdam!

 

 

Amsterdam

Tandem

 

De tandem

Gewoon voor de fun!

Wanneer je eenmaal in de hoofdstad aan bent gekomen is er niks leuker dan een tandem huren voor een middag. Zoals je waarschijnlijk al weet is een tandem gemaakt om met z’n tweeën te fietsen. Of je nu met vrienden bent, met je geliefde of met je familie, het huren van een tandem levert je gegarandeerd gekke momenten en geweldige ervaringen/ herinneringen op! Ontdek de stad met z’n tweeën of met meerdere tandems. Ik raad je aan om te fietsen in het Vondelpark voordat je het centrum ingaat, zodat je een beetje gewend raakt aan de fiets, want het zal in het begin wel even wennen zijn;).

 

Huur een tandem in Amsterdam!

 

Amsterdam

Bakfiets- Bikerent Amsterdam

De Bakfiets

Om met je kinderen te fietsen of om een geweldige tijd met vrienden te hebben.

Deze fiets is niet zo bekend buiten Nederland, maar hier zal je er overdag genoeg zien! De bakfiets met drie wielen is ontworpen om zwaardere bagage te vervoeren dan een conventionele fiets. Tijdens je verblijf in Amsterdam zal je ouders zien die hun kinderen meenemen in de bakfiets en je zal misschien zelfs studenten zien die de fiets gebruiken om hun meubels te verhuizen naar hun nieuwe adres. Ja! Een bakfiets met drie wielen kan over het algemeen 80 kilo dragen. Je kan zelf je vriend meenemen! Ik moet wel eerlijk zeggen als je niet gewend bent aan de straten van Amsterdam, dan zou ik een ander type fiets huren;).

 

Huur een bakfiets in Amsterdam!

 

 

 Amsterdam

E-bike- Amsterdam bike rent

The E-bike

Voor een langere afstand.

Als je liever een elektrische fiets huurt in Amsterdam, dat is ook mogelijk! We hebben verschillende partners die verschillende soorten e-bikes verhuren. Je kan dan verder fietsen, sneller en met meer comfort.

 

Huur een E-bike in Amsterdam!

 

Vergeet niet dat je je reservering altijd gratis kan annuleren tot 24 uur voor de start van je huur :).

 

 

 

Welke fiets je ook kiest om te huren, ik weet dat je een geweldige tijd zult hebben in Amsterdam. Fietsen in de hoofdstad laat je de stad vanuit een ander perspectief ontdekken en je zult gegarandeerd geweldige herinneringen aan onze reis hebben.

Deel jouw ervaring met ons door een e-mail te sturen naar info@bimbimbikes.com. We horen graag van je! En vergeet niet om ons te taggen op sociale media met de hashtag #bimbimbikesadventures!

Le Jour du Roi Amsterdam

Amélie

‘fiets, ontdek en geniet!’ 

Le top 4 de vélos à louer à Amsterdam

Huur een fiets in Amsterdam!

Spread the love
0 0