0 0

Vietnamees eten in Rotterdam

Huur een fiets in Rotterdam!

Michel is co-founder van BimBimBikes. Hoewel hij vaak hard aan het werk is, leeft hij tegelijkertijd zijn leven alsof hij op reis is. Nieuwsgierig, ondernemend, observerend en ontdekkend. Op deze blog deelt hij wekelijks zijn belevenissen, tips en ontdekkingen. Soms in het buitenland, vaak ook in eigen land. Want zelfs in je eigen stad is er meestal nog heel veel te ontdekken!

Vietnamees eten in Rotterdam

(Foto BimBimBikes – creative comons)

Ik schreef al eerder over Vietnamees eten. Over hoe lekker ik dat vind, hoe mijn Oosterse prinses en ik er specifiek voor naar Parijs reden en ons favoriete Vietnamese eettentje in Amsterdam.

Gelukkig wordt de Vietnamese keuken steeds populairder. Ook in Rotterdam kun je inmiddels uitstekend Vietnamees eten. Op de Westersingel 1a om precies te zijn. Dat is precies op de hoek bij de Rotterdamse Chinatown. Op een steenworp afstand van het mooie nieuwe Centraal Station van Rotterdam.

Wij genoten van Pho. Zo’n lekkere Vietnamese Noodlesoep, met verse kruiden, gestoomd vlees of vis en allerlei groenten. Maar ook de springrolls zijn bij Pho in Rotterdam niet te versmaden!

Als je toch in de buurt bent, vergeet dan niet even te kijken naar die mooie beelden die gewoon langs de Westersingel staan. Je vindt er een mooi beeld van Rodin en van Shapiro. Maar daarover in een andere blog veel meer!

Huur een fiets in Rotterdam!

Spread the love
0 0