Vacature: Symfony backend developer

symfony backend developerWil je meebouwen aan ‘s werelds snelst groeiende fietsverhuur netwerk? Heb je ervaring met het PHP framework Symfony? Lees dan snel verder!

Ben je recruiter? Bied je outsourcingsdiensten aan? Doe ons een lol en bespaar je tijd. Wij besteden ons geld liever aan het salaris van onze nieuwe developer. We hebben dus écht liever niet dat ook jij weer net als je collega’s belt.

Gezocht enthousiaste Symfony Backend Developer

BimBimBikes ging online in mei 2015 en heeft nu al fietsverhuur partners in meer dan 62 landen. Samen hebben zij meer dan 1350 verhuurpunten. Een razendsnelle groei dus, en dat vraagt regelmatig om efficiëntie slagen en functionele verbeteringen. Onze verhuurpartners en huurders komen vaak met goede ideeën. We zien aan het consumenten gedrag op onze site dat we het nog beter kunnen doen. En natuurlijk vinden we het zelf ook erg leuk creatief na te denken hoe we de allerbeste fietsverhuur site van de wereld kunnen worden en blijven.

Daar hebben we jou ook voor nodig. Jij weet goede ideeën van anderen én die van je zelf om te zetten in werkende functionaliteiten. Je houdt van vrijheid, neemt verantwoordelijkheid maar je kunt ook goed samenwerken met andere ontwikkelaars. Je bent namelijk niet de enige die aan ons platform ontwikkelt.

Wat kan je als Symfony Backend Developer?

Omdat je ervaring hebt met Symfony weet je waar we het over hebben. We hoeven jou niet uit te leggen wat een goede Symfony backend developer is. Je bent er immers zelf één.

Waar werk je?

Wij hebben ons kantoor in Rotterdam. We zitten bij ons zusterbedrijf H1, een webdevelopment bedrijf dat voor heel veel andere klanten werkt. Je hebt zo’n 24 collega’s waarvan het grootste gedeelte ook webdevelopment doet.

Wat nu te doen?

Interesse? Vertel ons in een mailtje waarom je er net zo veel zin in hebt als wij! Stuur dat mailtje met je CV naar harm at bimbimbikes.com en michel at bimbimbikes.com.

Tot snel!

Harm en Michel