1 0

BimBimBikes Top Groep Activiteiten in ons eigen land

Heb je nog geen idee wat je wilt gaan doen met jouw schoolreisje? Of misschien zoek je een unieke ervaringen met al jouw vrienden? Laat ons jou inspireren met groepsactiviteiten in Nederland. Laten we alvast zeggen dat de mogelijkheden oneindig zijn, misschien wel teveel om op te noemen. Bekijk daarom onze bestemmingstips als je inspiratie wilt opdoen, maar wees erop voorbereid dat niet alles geschikt is voor groepen. Daarom hebben wij van BimBimBikes de beste opties als je met een grote groep bent!

Ervaar hoe belangrijk de Veluwe is voor Nederland

Veluwe

De Veluwe grassland

Waarom ga je niet even naar de Veluwe in Nederland? De paden zijn perfect om op te fietsen. Mocht het een mountainbike zijn of een tandemfiets, het is allemaal mogelijk met de kilometers paden in een gebied van vele vierkante kilometers grasland, bos en duinen. Het is vanzelfsprekend dat er een divers fauna bestaat met zo’n diverse landschap met grote grazers die je nergens anders in Nederland kunt zien. Huur een fiets op een van onze verhuurlocaties en kijk of je de Nederlandse “Grote Vijf” kunt spotten. Verder kan je met de vele restaurants in de buurt lekker de vrije natuur ontdekken, terwijl je ook de luxe hebt om te genieten van een lekkere maaltijd. Voor de echte waaghalzen kan je ook een mountainbike huren om lekker jouw eigen route te bepalen. Daardoor is de Veluwe perfect voor een informatieve reis of een actieve reis.

Nationaal Park De Biesbosch is een unieke plaats met prachtige eilanden en rivieren als gevolg van het getij. In de zomer heb je veel recreatieve meren om in te zwemmen en er is een groot bos speciaal voor bevers. Het kan voor jou een zeer informatieve reis zijn of om gewoon plezier te hebben. Bovendien hoeft je je geen zorgen te maken over het vinden van een slaaplocatie. Wat dacht je van het slapen op een camping en overnachten in tenten om de natuur echt te kunnen ervaren. Houd je van de natuur, maar krijg je al koppijn bij het denken welke kampeerspullen je allemaal moet meenemen? Er zijn tal van hotels en b & b beschikbaar in de buurt. Neem contact met ons op om jouw huurfietsen te laten bezorgen bij één van jouw accommodaties.

Ervaar en vergelijk Nederlandse architectuur

Heb je helemaal niks met de natuur, maar ben je een echte stadsverkenner? Dan heb je geluk, want ons eigen landje heeft geweldige steden, met verschillende soorten architectuur, geschiedenis, cultuur en tradities. Hoe zit het met de iconische Skyline van Rotterdam met een eigenzinnige, maar indrukwekkende architectuur, of de klassieke grachtenpanden in Amsterdam. Of wat dacht je van Delft, met de kathedraal waar de oprichter van Nederland, Willem van Oranje ligt. Ik raad je zeker aan om de fiets te gebruiken om zoveel mogelijk te zien tijdens je verblijf. Bovendien zijn de straten uiteraard altijd geschikt om op te fietsen. Bekijk onze bestemming tips voor meer informatie over steden in Nederland. Vergeet verder ook niet ons artikel over Architectuur in Rotterdam!

Als je echter een trip wilt maken buiten Nederland, is het ook mogelijk om ons te contacteren voor jouw huurfietsen. Wij zijn gespecialiseerd in het organiseren van fietsen voor uw verblijf in steden zoals Berlijn, Gdansk, Valencia of Malaga.

In het geval je zoekt naar een unieke ervaring met jouw groep

Houten Fietsen

Houten fietsen van onze partner Bizon Bike in Leiden

Als je geluk hebt en met een kleine groep bent, kan je de tijd van je leven beleven door op een bierfiets te rijden. Dé oplossing voor wanneer je een goede tijd met jouw vrienden wilt beleven. We raden je dit zeker aan om dit te doen met jouw vrijgezellenfeest. Terwijl we toch op het onderwerp zijn van unieke ervaringen, wat is unieker dan op houten fietsen te fietsen in Leiden. Maak je geen zorgen, het is comfortabeler dan je denkt, want het zijn gewoon normale rubberen wielen. Bovendien zal je fietsen in de geboorteplaats van, misschien wel de beroemdste schilder van Nederland, Rembrandt. Verder heeft Leiden het unieke gevoel dat het eigenlijk een stad is, terwijl het de sfeer van een dorp uitstraalt. Tot slot is het perfect voor een kroegentocht vanwege de velen kroegen en bars.

 

Hebben we jou nog niet genoeg geinspireerd met de verschillende opties? Bekijk onze mini-series artikelen voor meer locaties. Bekijk ook eens ons artikel met ‘Tips voor fietsen in een groep’.

Huur een fiets in Nederland!

Danny Bui Duc

Feel free to share your experience with us sending an email at info@bimbimbikes.com. We will be happy to hear from you!

 Don’t forget to tag us on Facebook or Instagram to win a fantastic voucher!

Sherlock Holmes

Spread the love
1 0