0 0

Rondje Veenendaal met Michael’s tips

Michael Baks is naast developer ook kunstenaar. In zijn vrije tijd trekt hij er graag op uit in de natuur, om inspiratie op te doen voor zijn nieuwe werken. Omgeving Veendendaal heeft genoeg moois te bieden en Michael deelt graag zijn tips!

Welke tips geef je aan een vriend(in) die Veendendaal en omgeving niet kent?

Het zandgat! Voor iedereen die van ‘n mountainbike tochtje houdt, is dit zeker een aanrader. Voor de fanatieke wielrenner ga je de Utrechtse heuvelrug op vanuit Veenendaal naar Elst. Genoeg mogelijkheden voor elk type fietser om veel natuur en bossen te ontdekken. Na je fietstocht weer terug naar het dal om een van de beste winkelcentra van Nederland te ontdekken. Mensen komen van ver uit de omgeving om daar te winkelen en neer te strijken bij een van de restaurantjes. De nieuwe Japanner bij de cultuurfabriek is ook zeer zeker een aanrader.

Herfst in Veenendaal - foto door M.V. Baks

Herfst in Veenendaal – foto door M.V. Baks

Waar ben je zelf vaak te vinden?

In de bossen in en rond om Veenendaal.

Wat wordt er in Veenendaal vaak vergeten?

Het is lastig om bij te wonen, want het is maar eenmaal per jaar maar de lampengieters optocht is echt iets om mee te maken. Een lange tocht van kinderen van alle scholen uit Veenendaal lopen achter elkaar met lampionnen. Dit is sprookjesachtig en supergezellig!

Zin in fietsen door dit artikel?

BimBimBikes heeft verschillende aangesloten verhuurpunten rondom Veenendaal, in Kesteren, Doorn, Leusden, Arnhem en Utrecht.

 

Klik hier!

Spread the love
0 0