0 0

Plan het perfecte weekendje weg voor Valentijnsdag in Buenos Aires!

Met Valentijnsdag in aantocht, zijn sommigen bezig met het plannen van het perfecte romantische weekendje weg. Terwijl velen denken aan typisch bestemmingen zoals Praag of Venetië,  denken anderen aan warmere klimaten over de oceanen net als Buenos Aires. Buenos Aires is de bruisende hoofdstad van Argentinië. Daar kan je je liefde vieren, dansen, chillen en verliefd worden op de stad terwijl je herinneringen aan elkaar maakt. Heb je tips nodig om deze vakantie te plannen? Lees verder voor onze top 5 romantische activiteiten te genieten in Buenos Aires!

Geniet van een romantisch diner

Oké, ik weet dat dit cliché klinkt, maar als je Argentinië bezoekt is het verplicht om de Argentijns keuken te proeven! Er is geen beter manier om dit te doen dan een romantisch diner in de stad. Buenos Aires biedt toffe opties voor een mooi en ontspannend avond met elkaar te spenderen, over een romantisch gerecht en glazen goed Argentijns wijn. Van de vele opties is Chila zeer aanbevolen! Chila is een van het beste restaurants in Latijns Amerika gevestigd in Peurto Madero, Buenos Aires. Het restaurant serveert prachtig gepresenteerd moderne Argentijns gerechten, terwijl het een eenvoudig maar stijlvol omgeving biedt met hun chique moderne inrichting, Als je vraagt om naast de raam te zitten krijg je ook een mooie uitzicht van het water.

Leer Tango dansen

Als je de intimiteit een boost wilt geven, kun je kiezen voor een stomende Tango-les. Argentijns tango is een belangrijke onderdeel van de culturele identiteit van de stad. De sensuele partner dans is ontstaan in Rio de Plata, Argentinië en is zo fascinerend dat je uren lang kunt kijken. Nog beter dan kijken naar de dans is zelf leren tango dansen! In de ogen van je partner kijken, hun handen vastgrijpen terwijl je wordt geleid door de provocerende muziek is ongetwijfeld een van de meest sensuele ervaringen die een paar kan hebben. Er zijn veel tango zalen (lokaal bekend als milongas) in Buenos Aires die bieden lessen voor alle niveaus aan!

Maak een helikoptervlucht over Buenos Aires

Als je budget geen grenzen heeft dan is een helikoptervlucht het ultieme gebaar van romance. Veras jou Valentijn met een helikoptervlucht over Buenos Aires en bewonder de immens mooie stad van hoog boven. Deze unieke activiteit geeft een vogelperspectief van de beste bezienswaardigheden in Buenos Aires en het is een gezellige nochtans intiem manier om de stad in een weekend te ontdekken.

Breng de dag door in het park

Voor de gene die een simpel nochtans romantisch tijd met elkaar willen genieten omringd door de schoonheid van de natuur, dan is een dag in het park voor jou! Deze wijd verspreide parken bloeit met kleine meren en tuinhuisjes. Het mooiste parken in Buenos Aires bevindt zich in Palermo, zoals Parque de 3 Febrero. Op deze parken kan je mensen zien een vrijetijdsfietstocht aan het genieten, aan het schaatsen of aan het trainen. Als je denkt meer op ontspannen kun je onder een boom liggen of neem een picknick mee en geniet van elkaars gezelschap.

Huur een fiets in Palermo!

Breng een romantisch dag door in Puerto Madero

Puerto Madero is een van de meest romantische plekken in Buenos Aires. De oude haven van Buenos Aires is recent gerenoveerd en is nu een trendy ontmoetingsplaats met veel restaurants en bars. Overdag kan je zelf een romantische tandemfietstocht nemen of een fiets tour maken van Buenos Aires. Je kunt overdag ook een boottocht maken om de iconische brug van de haven van een andere perspectief te zien net zoals andere bezienswaardigheden in Buenos Aires.

Huur een fiets in Puerto Madero!

De architecturale highlight is de iconisch Puente de las Mujeres ofwel de vrouwenbrug. De vorm van de brug representeert een paar die aan het tango dansen is. Het is ’s avonds de ideale plek voor een romantische wandeling wanneer de rivieroever oplicht. Bezegel de nacht met een kus en een selfie om het perfecte romantische weekendje weg in Buenos Aires voor altijd te documenteren.

Waar wacht je op? Huur een fiets in Buenos Aires en plan het perfecte weekendje weg!

Huur een fiets in Buenos Aires!

Geschreven door Amanye

Spread the love
0 0