Over BimBimBikes

Wat is BimBimBikes?

BimBimBikes is ‘s werelds eerste online verzamelplatform voor fietsverhuurbedrijven. Ga je op vakantie en wil je van tevoren een huurfiets boeken? Dat kan gemakkelijk online via BimBimBikes. Wij brengen je in contact met lokale verhuurbedrijven in meer dan 71 landen.  Je kunt via je computer, tablet of smartphone een huurfiets reserveren. Zo weet je zeker dat de fiets van jouw keuze klaarstaat op jouw (vakantie-) bestemming. Je kunt gemakkelijk online boeken en je fiets staat ter plekke voor je klaar.

Verhuur je fietsen? Sluit je dan aan bij ons netwerk. Onze community van fietsverhuurders bevat inmiddels meer dan 1600 verhuurpunten in 88 landen. Wil jij hier bij horen? Registreer je dan hier!

 

Een aantal manieren om met ons contact op te nemen:

Klantenservice
Als je problemen hebt met je boeking, als je meer informatie rondom een verhuurpunt wil of andere vragen / twijfels hebt: vul ons contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Dit mag natuurlijk ook als je een andere opmerking, tip, suggestie of complimentje hebt. Staan we ook zeker voor open!

Fietsverhuurbedrijven
Onze site bekeken en enthousiast geworden over BimBimBikes? Lijkt het je interessant om je fietsen via BimBimBikes te verhuren? Klik dan hier!

Op zoek naar een stage?
Als je geïnteresseerd bent in een internationale stageplaats en het leuk vindt om in de enerverende omgeving van een start-up te werken, stuur dan je CV naar info@bimbimbikes.com. We vinden het ook leuk als je jezelf met een korte brief voorstelt. We zullen je dan zo snel mogelijk een reactie sturen. Wie weet lever jij binnenkort wel een bijdrage aan ‘s werelds eerste online boekingsplatform!

Bloggers
Heb jij een fiets- en / of reis-georiënteerde blog en vind je het leuk om eens een fiets via ons te gebruiken? Neem contact met ons op via info@bimbimbikes.com en vertel ons iets over jezelf. Hoeveel volgers heb je, wat voor verhaal zou je willen schrijven, waar zou je de fiets willen gebruiken? Wij staan hier zeker voor open!

Affiliates

Heb je een website of op een andere manier veel online bereik? Sluit je nu aan bij ons aantrekkelijke affiliate programma.

 

Je vindt hier onze belangrijkste bedrijfsgegevens:

BimBimBikes – LR Mobility GmbH
Nymphenburgerstr. 86
80636 München
Duitsland

Company Register Number 257553
BTW Nr: DE 331 613 110