0 0

Ontdek zonnig Los Angeles!

Los Angeles, Californië is de tweede na meest bevolkte stad in Amerika na New York. Hollywood sterren, de TV-/filmindustrie, pretparken en mooie stranden zijn allemaal redenen dat LA bekend en aantrekkelijk zijn voor bezoekers. Of je een actie gevuld vakantie wilt of een proefje van luxe, LA moet je bezoeken! Lees verder voor onze top aanbevelingen om de beste uit je reis te halen!

Bezoek een van de vele mooie stranden!

Los Angeles heeft een 120 km lange kustlijn vol mooie stranden. Elke strand heeft iets passend te bieden voor jou en je medereizigers. Het strand in South Bay zit vol volleybalvelden en een overvloed van gezellige bars die bereid zijn om jou te serveren voor dag drinken! Bezoek Santa Monica strand voor familievriendelijk activiteiten zoals ritten in de Pacific Park op de pier. Wil je van de zon wilt genieten, maar toch een luxe sfeer? Malibu is de plek voor jou! Venice Beach, bekend voor zijn artistiek en boho vibe is zeker het bezoek waard. Velen kiezen om deze strand op fiets te ontdekken. Zin in een uitdaging? Bezoek alle stranden in 1 fietstocht! Huur een fiets en rijd de 35 km lange pad van Torrance tot Pacific Palisades!

Beleef een sensatie op een pretpark!

LA is ook bekend voor haar grote hoeveelheid aan pretparken. Dit maakt het een perfecte stad voor sensatiezoekers. De pretparken zijn zowel kindvriendelijk als avontuurlijk voor volwassenen. Een van onze top aanbevolen pretparken is Universal Studios Hollywood. Dit park zit vol met ritten en achtbanen met filmthema! Daarnaast moet je Knott’s Berry farm bezoeken, welke nu een van het meest bezochte parken in het VS is! Voor spannend hoog sensatie ritten raden we Six Flags Magic Mountain aan. Maak je geen zorgen, er zijn ook kindvriendelijk ritten op dit pretpark. Tenslotte, raden we Legoland aan. Legoland is een hit bij de kinderen, met toegang tot 60+ kindvriendelijk ritten. Welke park je ook kiest, is een goede tijd een garantie! 

Verblijf onder de supersterren!

Zoals eerder vermeld, zijn er veel wijken in Los Angeles die bezoekers verbinden met beroemdheid. Beverly Hills staat vooral bekend als bewoond door vele beroemdheden. Daar zijn veel luxe huizen, restaurants, winkels en boetieks te vinden. Specifiek op Rodeo drive is er veel luxe winkels en exclusieve boetieks te vinden zoals; Louis Vuitton, Prada, Chanel en veel meer. Natuurlijk is er een kans om een beroemd persoon te spotten als er zoveel luxe daar bevindt.

Soortgelijk aan Beverly Hills, is Hollywood een bekende wijk in Los Angeles bewoond door vele beroemdheden. De wijk staat vooral bekend als symbool van de glamoureuze entertainmentindustrie. De activiteiten in Hollywood omvat de Hollywood Boulevard, de Walk of Fame, de Chinese theater, Paramount studios, de iconisch Hollywood bord en veel meer. Van hikes tot rondleidingen tot pretparken, er is alles te vinden in Hollywood!

Huur een fiets!

Zoals New York is Los Angeles erg bevolkt en heeft daardoor veel verkeer. Het verkeer is op zijn hoogtepunt tijdens de spitsuren. Wij raden daarom aan om een fiets te huren!  Sla het verkeer over en spring op een fiets. Het is een efficiënte manier om door de stad te komen en het is goedkoper dan taxi’s en openbaar vervoer. Daarnaast kun je bezienswaardigheden ontdekken in een meer persoonlijk en van dichtbij manier ten opzichte van langsrijden in een auto. Enige wat je nodig hebt is een kaart inclusief fietspaden en bezienswaardigheden en die vind je online of in de fietsverhuur winkel! Neem een fietstocht op strand of door de stad heen.

Waarom wacht je? Huur een fiets en reserveer je rondleidingen nu!

Huur een fiets in Los Angeles!

Geschreven door Amanye

Spread the love
0 0