0 0

Ontdek Londen: lees hier de tips van een local!

Huur een fiets in Londen

Ed, een 24 jarige jongLonden brugen uit Londen deelt vandaag zijn beste tips met ons! Daarnaast vertelt hij ons ook nog welke plekken je in deze stad absoluut moet vermijden.
Ed woont bijna zijn hele leven al in Londen en dit bevalt hem erg goed. Hij heeft afgelopen tijd een aantal maanden in Portsmouth en Reading gewoond vanwege zijn studie en werk maar woont nu weer in een klein stadje naast Londen: River Thames. Lees hier
alles over wat Ed te vertellen heeft over het mooie Londen!

De 5 beste plekken in Londen

1. Porterhouse Bar – Covent Garden

Ben je in Londen en heb je zin om uit te gaan? Dit is de beste plek! Je kunt hier de hele nacht door dansen of bijkletsen met een vriend/vriendin. Deze bar heeft verschillende zalen en er zijn meer dan 20 verschillende bieren te verkrijgen. Kiezen voor Porthouse is altijd een goed idee, meestal is er zelfs ook nog live muziek!

2. Bounce – Shoreditch

Er zijn veel verschillende barretjes te vinden in Shoreditch maar Bounce is anders dan andere barren. In de kelder vind je hier bijvoorbeeld 20 tafeltennistafels, dit zorgt voor een hele leuke en open sfeer! Het is misschien aan de prijzige kant maar absoluut de moeite waard om eens heen te gaan.

3. The Oval – Vauxhall

The Oval is de plek waar ze de donderdag- en vrijdagmiddagborrels houden! Voor veel Engelsen is dit de plek om naartoe te gaan meteen na een lange dag werken. De T20 cricket game wordt hier gespeeld en dat zorgt voor een leuke sfeer maar zorgt ook voor de nodige katers de volgende morgen. Je vindt ‘The Oval’ net buiten het centrum maar het is goed te bereiken met het openbaar vervoer richting ‘Waterloo’. Dit betekent dat deze unieke plek wel makkelijk te bereiken is, ook voor grote groepen. Bezoek deze plek en ontdek één van de sporten waar de Engelsen nog steeds goed in zijn!

4. Westfields – Stepherds Bush

Dit is een mooi winkelcentrum met veel verschillende merken, van Gap tot aan Gucci. Dit winkelcentrum heeft voor ieder wat wils! Mocht je een beetje krap bij kas zijn, is dit mooie winkelcentrum nog steeds een bezoekje waard. Andere tip: in januari vindt hier een grote uitverkoop plaats!

5. London Eye – Waterloo

Dit mag je natuurlijk niet missen wanneer je in Londen bent! ‘The Eye’ geeft je een mooi uitzicht over the Thames embankment en eigenlijk is dit uitzicht nog mooier op een koude winteraLonden Eyevond!

Deze 3 plekken moet je vermijden in Londen!

1. Voetbalwedstrijden – Chelsea/Arsenal/Tottenham/ West Ham

Hoeveel ik ook van voetbal houd, ik zou het nooit iemand aanraden om naar een wedstrijd te gaan. Ten eerste betaal je veel te veel voor je kaartje, aangezien je geen lidmaatschap hebt etc. Deze wedstrijden brengen veel geweld met zich mee en hierdoor is er een kleine kans dat je echt van deze wedstrijd kunt genieten met lokale fans. Je zou wel naar een wedstrijd kunnen gaan van een minder bekend team om een idee te krijgen van de echte Engelse voetbalcultuur.

2. Regent Street – Oxford Circus

Londen Ik kan me geen minder leuke plek voorstellen dan Regent Street. Je vindt hier alleen maar toeristen en alles wat je hier kunt kopen is veel te duur. Het is echt zonde om een dag van je trip hieraan te besteden!

3. Dierentuin

Er zijn honderden dierentuinen te bezoeken overal ter wereld. In deze dierentuin ga je geen andere dingen tegenkomen dan in de dierentuin in Nederland. Het is absoluut zonde van je tijd om de dierentuin te bezoeken in Londen. Deze stad heeft je veel meer te bieden dan dit!

Huur een fiets in Londen

Spread the love
0 0