0 0

Ontdek de diversiteit van Singapore!

Nu het Europese weer kouder wordt, willen we je graag een warme bestemming aanbevelen! Singapore is een ultramoderne plek waar je veel cultuur, geweldig eten, geweldige architectuur en nog veel meer zult vinden! Bezoek Singapore als een tussenstop naar een andere bestemming, of geniet gewoon van een korte vakantie!

Singapore Changi luchthaven

Je avontuur in Singapore begint (en eindigt helaas) op de luchthaven Changi van Singapore. Deze luchthaven wordt momenteel gekroond als de beste luchthaven ter wereld en is slechts een bestemming op zich. Het heeft een gratis bioscoop, een vlindertuin, een zwembad op het dak, 24-uurs spa’s, geweldige tentoonstellingen, heerlijk eten en nog veel meer. Aarzel dus niet om een ​​uur of twee te vroeg aan te komen, want deze luchthaven lijkt in niets op de irritante saaie luchthavens die je gewend bent!

Gardens by the bay Day & Night

Overdag biedt gardens by the bay u een vredige, rustige omgeving. Het gebied is enorm en er is genoeg te doen. Je kunt beginnen bij de Cloud Dome, de Cloud Dome heeft 6 niveaus met luchtwandelingen die worden omgeven door weelderig groen en mist, evenals uitzichtpunten met uitzicht op de hele serre.

Bezoek ‘s avonds Gardens by the bay om getuige te zijn van een prachtige lichtshow. ‘S Avonds is er een dagelijkse lichtshow genaamd Garden Rhapsody. Tijdens deze show worden de tuinen verlicht door duizenden en duizenden lichten die een magische gloed werpen. De show is gratis voor iedereen en begint elke dag om 7.45 uur. We raden je aan vroeg te komen, want het kan erg druk zijn!

 

Singapore

De lichtshow is spectaculair!

 

Het observatiedek bij Marina Bay Sands

Je hebt waarschijnlijk de beelden gezien van mensen die loungen in een infinitypool op het dak van een hotel, met uitzicht over de stad. Dit geweldige zwembad bevindt zich op de top van het Marina Bay Sands hotel, maar is alleen toegankelijk voor gasten die in het hotel verblijven. Naast het zwembad bevindt zich echter een speciaal observatiedek dat speciaal is ontworpen voor mensen die van het uitzicht willen genieten, maar niet in het hotel willen blijven. Toegang tot het observatiedek kost je $ 23.

Eenmaal boven wordt je begroet met een ongelooflijk panoramisch uitzicht op Marina Bay en het prachtige stadsgezicht van Singapore. Geniet van het uitzicht op Gardens by the Bay en hang zelfs rond om de lichtshow vanuit een uniek perspectief te bekijken.

 

Singapore

Het Marina Bay Sands hotel is een icoon op de skyline van Singapore

 

Ontdek de verschillende wijken en geweldig eten

Singapore is een smeltkroes van culturen. De bevolking bestaat uit verschillende etnische achtergronden. De grootste groepen komen uit China, India en Maleisië. Vroeger leefden deze groepen voornamelijk gescheiden van elkaar, waardoor buurten zoals Little India en Chinatown ontstonden. Daarom moet Singapore een van de meest diverse plaatsen zijn die je ooit zult bezoeken!

Vanwege al deze verschillende culturen is de verscheidenheid aan geweldig eten dat je in Singapore kunt vinden enorm! Bezoek een van de vele Hawker-centers, waar je verschillende soorten voedsel van over de hele wereld kunt proberen! Hawker centers zijn grote voedselcenters die heerlijke lokale gerechten serveren voor een zeer redelijke prijs! Ze verkopen alles, inclusief volledige maaltijden, snacks en ook desserts en drankjes.

 

Singapore

De cultuur in Singapore is zeer divers!

 

Fietstochten

Als je Singapore echt wilt leren kennen, raden we je aan om op een fietstocht te gaan! We hebben een geweldige partner in Singapore die je de perfecte fietsen kan bieden om van je reis door de stad te genieten. Fietsen is de perfecte manier om een stad te ontdekken, en Singapore is een geweldige stad om te fietsen. Er is zoveel te zien en het klimaat is erg aangenaam. Dus waar wacht je op? Huur een fiets in Singapore en ga op verkenning!

 

Huur een fiets in Singapore!

 

Geschreven door Rosanne

Spread the love
0 0