0 0

MTB downhill – Canyons Resort in Park City Utah

Op zoek naar een mooie extreme sports uitdaging? Huur een mountainbike, pak de skilift en rij naar beneden. MTB downhill is de extreme sport van nu! Niet alleen in de alpen, maar ook in de VS weten ze hier wel raad mee. Bekijk bijvoorbeeld eens deze video gemaakt in het Canyons Resort in Park City in Utah. Je eigen MTB kun je thuis laten. In de buurt kun je op veel plekken een mountainbike huren. Door de stevige concurrentie valt de prijs eigenlijk reuze mee. De ogenschijnlijk rustige video is gemaakt met een Mini HD camera van Replay XD op de helm van mountainbiker. In de schaduw zie je de mountainbiker springen, maar het beeld blijft rustig. Het beeld is gecorrigeerd door de camera.

Utah

Utah is een geliefde plek voor menig mountainbikers. Er is veel variatie dankzij de verschillende ondergronden. Op zoek naar een goede uitdaging tijdens je reis hierheen? Kijk even naar het volgende lijstje!

 1. Slickrock Trail, Moab
  2. Wasatch Crest Trail, Park City
  3. Red Canyon/Thunder Mountain, Panguitch
  4. Porcupine Rim/Whole Enchilada, Moab
  5. Mid-mountain Trail, Park City
  6. Corner Canyon, Draper
  7. Wheeler Creek to Coldwater Overlook, Ogden

Naast mountainbiken kan je ook goed hiken in deze regio. Genoeg manieren om deze prachtige Amerikaanse staat te ontdekken!

Huur een fiets in de Verenigde Staten!

 

Spread the love
0 0