0 0

Interview met Capo & Comes

1. Wie ben je en wat voor een muziek draai je?

Wij, Eloi Comes en Dani Pages, zijn Spaanse producenten die House muziek maken. In onze mixtapes verwerken we vaak de echte ‘House’ klassiekers. We proberen om een leuke mix te maken met de echte klassiekers en de populaire muziek van nu. capo & comes

2. Waarom is, volgens jou, ADE hét evenement waar iedereen naar uitkijkt?

ADE is voor ons de beste manier om onze muziek aan de mensen te laten horen. Veel bekende namen zullen aanwezig zijn op dit evenement en elk jaar wordt ADE groter. Het is een perfecte gelegenheid om mensen uit de muziek wereld te leren kennen; promoters, A&R’s, labels, managers etc.. Natuurlijk is het ook leuk om naar muziek van andere wereld DJ’s te luisteren. Het is een interessant evenement voor conferenties, gigs en het spelen met de muziek. Amsterdam is de absolute wereld hoofdstad van de muziek tijdens ADE, mensen van over de hele wereld willen hierbij aanwezig zijn!

3. Hoe zou je de sfeer tijdens ADE omschrijven? Indien dit de eerste keer is voor jou bij ADE; wat zijn je verwachtingen?

Dit jaar is voor ons het eerste jaar dat we zullen draaien op ADE en we hebben er ontzettend veel zin in! Ten eerste omdat we nu veel andere DJ’s in het ‘echt’ zullen gaan ontmoeten. Het lijkt ons ook een hele mooie ervaring omdat iedereen hier de kans krijgt om andere muzikanten te ontmoeten die invloed hebben op de muziek die wereldwijd gedraaid wordt. Wij zijn heel erg blij dat we mogen spelen op een van de beste plekken in Amsterdam. Wij gaan namelijk draaien in Majestic op de dam, een echte top locatie. We draaien daar op de Janco Music Party, powered by Yip Group. Wat we ook erg leuk vinden is dat we samen zullen draaien met een aantal hele geode House DJ’s; Alaia & Gallo, D.O.N.S., Damon Grey, Black Legend, Johnny Yip, Peverell Brothers, Julien Lambies,Michael Murica,Benny Càmaro, Slideback, Rino(IO) and Mehdi Maghraoui. Wij hopen en verwachten dat ADE een mooie ervaring zal worden in elk opzicht!

4. Wat mag je absoluut niet missen tijdens ADE?

Natuurlijk mag niemand de leuke feestjes bij Majestic op de Dam missen, elke dag weer opnieuw! Er zijn veel verschillende evenementen die wij zelf ook graag willen zien. We proberen aanwezig te zijn in Club BinQ wanneer Ron Carroll draait en Sugar Factory gaan wij bezoeken voor het optreden van Louie Vega. Zo zijn er nog veel meer goede feestjes tijdens ADE!

5. Wat maakt Amsterdam de perfecte plek voor ADE?

Wij denken dat Amsterdam de perfecte locatie is voor dit evenement, mede doordat het echt een moderne wereldstad is. Voor een evenement zoals deze, heb je een goed wegennetwerk en goede transportmogelijkheden nodig, dit heeft Amsterdam de bezoekers zeker te bieden. De meest belangrijke reden van alles is de relatie die de Amsterdammers hebben met de muziekwereld. Dit is fantastisch!

6. Wat maakt ADE speciaal voor jou?

ADE maakt het voor ons mogelijk om onze muziek te draaien voor een groot publiek. Dit zorgt voor naamsbekendheid. ADE is natuurlijk ook een mooi evenement omdat je hier de bekendste DJ’s ter wereld hoort spelen in de beste clubs ter wereld.

Huur een fiets in Amsterdam!

Spread the love
0 0