0 0

Interview met Shaan

Wie ben je en wat voor een muziek draai je?

Ik ben Shaan, 21 jaar oud en ik ben een DJ/producer uit India. Ik draai en produceer muziekmixen van pop/trap/progressive.

shaan

Waarom is, volgens jou, ADE hét evenement waar iedereen naar uitkijkt?

ADE is het grootste muziekfestival ter wereld, gekeken naar de artiesten, artiestenbureau’s. Ik kijk erg uit naar ADE om weer te netwerken met andere artietsen, nieuwe vrienden te maken en oude vrienden uit de muziekwereld weer te ontmoeten.

Hoe zou je de sfeer tijdens ADE omschrijven? Indien dit de eerste keer is voor jou bij ADE; wat zijn je verwachtingen?

De sfeer op ADE is natuurlijk elektrisch, er is zoveel energie en de creativiteit is overal te vinden, dit is fantastisch.

Wat mag je absoluut niet missen tijdens ADE?

Een aantal van de conferenties zijn heel erg interessant, er is daar veel te leren. Voor opkomende producenten zijn er veel masterclasses, deze kunnen erg leerzaam zijn. Ik denk vooral dat ADE een evenement is voor opkomende talenten, zij mogen dit festival zeker niet missen.

Wat maakt Amsterdam de perfecte plek voor ADE?

Amsterdam is zelf een stad waar veel creativiteit te vinden is. Er lopen zoveel talenten rond en daarom is deze stad denk ik de perfecte locatie.

Wat maakt ADE speciaal voor jou?

Zoals ik al eerder aangaf, is ADE voor mij de perfecte gelegenheid om te netwerken. Naast het netwerken geeft het mij ook de kans om oude vrienden uit de muziekwereld weer te zien. Ik kijk er weer erg naar uit en kan ook niet wachten om iedereen weer te zien.

Huur een fiets in Amsterdam!

Spread the love
0 0