1 0

STAGE – JUNIOR COUNTRY MANAGER THE NETHERLANDS

ADEHee, jij daar! Ben jij op zoek naar een leuke uitdagende stage bij een internationale start up in Rotterdam? Dan zijn wij op zoek naar jou! Maak deel uit van een jong team in Rotterdam en groei mee met dit unieke online boeking platform voor fietsen!

Wie zijn wij?
BimBimBikes is een online boeking platform voor fietsen, wereldwijd! Dit betekent dat je via dit platform in meer dan 80 verschillende landen een fiets kan huren, bij meer dan 1600 fietsverhuurders. Heel cliche gezegd, zijn wij de booking.com van de fietsverhuur.

Wanneer jij onderdeel uitmaakt van het BimBim team, ben jij verantwoordelijk voor je eigen land, in dit geval is dat dus Nederland!

Hoe je dag er ongeveer uit zal zien..
– Je begint de dag met een goeie kop koffie of een lekker theetje met je collega’s en rond een uur of 10:00 worden de plannen voor deze dag besproken & de resultaten van de dag ervoor uiteraard ook!

– Customer service. Het wordt tijd om echt aan het werk te gaan: klant is koning dus check snel of ze tevreden zijn. Deze taken vallen onder de customer service, je bent veel in contact met mensen die dankzij ons overal ter wereld lekker kunnen rondfietsen.

– Het contact met onze fietsverhuurders is belangrijk, zonder fietsverhuurders kunnen wij namelijk niet bestaan. We zijn een startup en dat betekent dat wij ervoor willen zorgen dat elke fietsverhuurder in de wereld ons kent, en zich bij ons aansluit! Je draagt bij aan de uitbreiding van ons netwerk en ook aan de verhuur van de fietsverhuurders wereldwijd. Wij willen graag dat zij hun fietsen kunnen verhuren, het hele jaar door.

– Het opzetten van online marketing campagnes; iedereen mag weten wie we zijn, wat we doen & hoe goed we zijn! We moeten onze stem laten horen en dit gebeurt tegenwoordig natuurlijk vooral online.

– Stakeholder management: benader Tourism Boards & onderhoudt het contact.

– Ondertussen wordt er natuurlijk gezellig luncht met alle andere internationale collega’s. We organiseren veel leuke etentjes & borrels met elkaar zodat we niet ‘maar gewoon collega’s’ van elkaar zijn. En, dik plusplunt: de vrijdagmiddag borrel vindt plaats in de bar van het kantoorpand waar jij het weekend inluidt met je collega’s en een gratis biertje in de hand! Het kantoor van BimBimBikes bevindt zich in het ECE, een kantorengebouw waar meer dan 100 startups elke dag weer werken aan hun eigen fantastische idee. Dit zorgt ervoor dat de sfeer goed is, er altijd leven in de brouwerij is en de borrels op vrijdag uitermate gezellig zijn!

Ben jij de ideale kandidaat?
– Stiekem ben je wel een beetje een salestijger
– Je bent een teamplayer maar je kunt ook goed zelfstandig werken
– Je ziet jezelf niet rondlopen bij een mega groot bedrijf, je start er liever zelf een!
– Op verjaardagen vind jij het leuk om met iedereen een praatje te maken, of eigenlijk overal wel, en met iedereen. Communicatieve skills zijn wel een vereiste voor deze stage!
– Je bent resultaatgericht; je focust je op je gewenste resultaten en je gaat hiervoor
– Je spreekt vloeiend Engels & Nederlands
– Ervaring met online marketing is een absolute pre maar geen vereiste; je loopt ten slotte wel stage om te leren.

Klinkt dit als muziek in de horen voor jou & zie jij jezelf binnenkort wel een biertje drinken in het ECE met grandioos uitzicht over het mooie Rotterdam? Solliciteer dan snel door een mailtje te sturen naar info@bimbimbikes.com

Is dit niet de stage of baan die je zoekt? Vind dan de baan van je dromen bij Jobsora!

 

Spread the love
1 0