Fietsverhuur voor Groepen

Wij zijn gespecialiseerd in het faciliteren van grote fietsaanvragen. Met zeer competitieve prijzen en onze flexibiliteit kunnen we voor iedereen wel iets betekenen. Voor bedrijven met een teamuitje tot schoolreisjes in Berlijn. De fietsen zullen gewoon op locatie gebracht worden met een een brede glimlach. Verder zullen de fietsen ingesteld worden voor uw gemak en comfort. Vul het onderstaande formulier om te kijken wat wij voor jou kunnen doen!

 

Bedrijfsuitje

20 tot 1000 fietsen op locatie
E-bikes tot tandem tot Bierfietsen
Overal in Nederland bezorgd
Competitieve prijzen
Flexibel uw order wijzigen

 

Schooluitje

Een schooluitje naar Amsterdam om de stad te verkennen op de fiets of toch maar lekker met jouw klas naar de Veluwe? De mogelijkheden zijn oneindig!

 

Groep Boekingen

Naar het Buitenland…

Je bent ook aan het juiste adres mocht je jouw fietsen willen huren in het buitenland. Met meer dan 1700 verhuurpunten weet je bijna zeker dat we aan jouw aanvraag kunnen voldoen!


.

 

 

Vraag jouw fietsen nu aan:
Deze mensen zijn jouw voor gegaan:

  Hanny: Vriendelijke mensen, genoeg fietsen, waren ruim op tijd

Annelieke: We hebben het echt enorm getroffen. We hadden 24 fietsen gehuurd voor een relatiedag. Super klantgericht, fietsen netjes op tijd afgeleverd en weer opgehaald. Erg servicegericht en meedenkend. Volgende keer weet ik wel weer waar ik moet zijn!

Dort: Hebben een week tevoren circa 30 fietsen besteld, steeds snel contact, en ze stonden allemaal klaar, toen we om een tandem vroegen was dat ook zo geregeld

Rosanne: We zijn erg tevreden over de service van Bike Mobile en BimBim, meedenken over maatwerk en de manier en snelheid van communiceren.

 

 

 

Bedrijven waarmee we hebben samengewerkt:

ANWB logo