0 0

Fietsen in Zwolle | Kom tot rust

Huur een fiets in Zwolle

Ben je toe aan een heerlijk ontspannen fietstocht? Dan ben je in Zwolle aan het juiste adres! In dit pittoreske stadje vind je karakteristieke Hollandse huizen, prachtige musea en mooie kerken. Je zult helemaal tot rust komen na een dag fietsen in Zwolle.

Stap 1: huur een fiets

De eerste stap maken wij alvast heel gemakkelijk voor je. Via ons platform kun je gemakkelijk een fiets huren waarmee je deze mooie stad gaat verkennen. Voor degenen onder ons die er een ultiem ontspannen dag willen is een elektrische fiets absoluut aan te raden! Je zoeft gemakkelijk door de stad heen en je zult veel meer kunnen zien dan met een normale fiets. Boek hier je fiets.

Museum ZwolleStap 2: ga op ontdekkingstocht

Stap twee is makkelijk. Stap op je fiets en ga op ontdekkingstocht! Zwolle heeft een hoop mooie straten en met name veel zijstraten. Ga een paar keer linksaf, beslis op een rotonde pas waar je af wilt slaan en blijf vooral fietsen. Oké vooruit, afstappen om een kerk te bewonderen of een overheerlijk broodje te eten is toegestaan. Je zult onderweg de mooie en historische panden zien met een echt Hollands tintje. Zwolle is een stad die echt ingericht is op gezelligheid en dit zul je merken.

Stap 3: Een hapje eten, of twee.

Dat Zwollenaren erg gesteld zijn op goed eten zul je al snel merken. Door de hele stad heen zijn er een tal van plaatsen waar je heerlijk kunt eten! Wij vroegen rasechte Zwollenaar Marije om advies.

Lunch

Voor een overheerlijke lunch hoef je in Zwolle niet lang te zoeken. Het is eerder moeilijk om een keuze te maken! Zo kun je heerlijk plaats nemen op het terras van Brasserie Jansen, een overheerlijk broodje eten bij Vito’s of een echt Italiaans broodje eten bij Talamini en om je keuze nog moeilijker te maken raad Marije je ook zeker ‘t Pestengasthuys, de Belgische Keizer, de Peperbus of Sassenpoort! Dat zijn er nogal wat hè? Wees gerust, omdat je zo goed bezig bent op door te fietsen in Zwolle verdien je zeker dat extra grote broodje.

Zwolle fietsenDiner

Het zal je met het bovenstaande aanbod niet verbazen dat je in Zwolle ook heerlijk kunt dineren. Volgens Marije is Las Rosas een absolute aanrader. Je kunt hier terecht voor heerlijke mediterrane gerechten. Heb je nou echte Italiaanse trek dan kun je beter naar Michelangelo gaan, maar niet gevreesd! Ook voor Aziatisch eten kun je in Zwolle terecht. Bij BaiYok om precies te zijn. Heb je écht iets te vieren, ga dan naar sterrenrestaurant Librije. Dit is echter niet zomaar een plek waar je zomaar terecht kunt, bel dus even van te voren of er plek is!

Het toetje

Eigenlijk is er maar één plek waar je absoluut heen moet voor een toetje. Een ijsje van Saluti is er een die je niet snel zal vergeten. Er zijn een tal van smaken waar je uit kunt kiezen en een bolletje extra maakt dan ook echt niet uit.

Waar je ook gaat eten, je zult genieten van deze prachtige stad. Fietsen in Zwolle is heerlijk ontspannend. Laat je ons ook even weten hoe je het vond? Vinden we leuk! Je kunt zelfs kans maken op korting door de onderstaande hashtag te gebruiken.

Anneloes

Geschreven door Anneloes

 

 

Fietsen in Zwolle

 

 

Huur een fiets in Zwolle

Spread the love
0 0