0 0

Fietsen in Zuid-Limburg

Ben jij een fietsliefhebber? Of gewoon wil je gewoon een dagje erop uit? Sportief of recreatief, fietsen in Zuid-Limburg is voor iedereen weggelegd. Het eeuwenoude heuvellandschap is een pracht voor het oog en een plek waar je heerlijk kunt fietsen.

 

Foto: Jos Dielis

Foto: Jos Dielis

Wielrennen

Van heinde en verre komen ervaren fietsers naar Zuid-Limburg om op hun racefiets de heuvels te beklimmen. Het is een geweldige speeltuin om te oefenen, maar ook voor serieuzere wedstrijden. Zuid-Limburg is dan ook vaak onderdeel van grote wielrenwedstrijden, waaronder ook de Tour de France. Wil jij wielrennen in Zuid-Limburg? KLIK DAN HIER om je fiets te reserveren bij onze partner in Maastricht.

 

 

Foto: JRP Peterson

Foto: JRP Peterson

 

Recreatie

Zuid-Limburg is niet alleen uitermate geschikt voor ervaren sporters, maar ook voor recreatieve fietsers. Zuid-Limburg heeft namelijk nog veel meer te bieden dan alleen heuvels. Het zuidelijke landschap bestaat ook uit uitgebreide vlaktes met snelstromende beken en riviertjes en prachtige vakwerkboerderijen. Ontdek de natuur en de schoonheid van Zuid-Limburg met de talloze fietsroutes die er zijn. Wil jij een fiets huren in Zuid-Limburg? CHECK de beschikbaarheid van je fiets dan bij onze partner in Heerlen.

 

 

Foto: Anthony DeLorenzo

Foto: Anthony DeLorenzo

Mountainbiken

Behalve voor wielrenners en recreatieve fietsers is Zuid-Limburg ook nog zeer geschikt voor mountainbikers. Er zijn 8 grote mountainbikeroutes in Zuid-Limburg met wel meer dan 250km aan parkour. Deze zijn geschikt voor beginners en zowel gevorderden. De routes zijn aan elkaar gekoppeld, dat zorgt voor een eindeloos netwerk door het zuidelijke heuvelland en uren aan mountainbikeplezier! Daarnaast zijn er ook mogelijkheden om samen met een gids te mountainbiken in de grotten in Valkenburg! Wil jij een mountainbike huren in Zuid-Limburg? KLIK DAN HIER om je fiets te reserveren bij onze partner in Simpelveld.

Spread the love
0 0