1 0

Fiets huren in Renesse

Wil je een fiets huren in Renesse?Direct fiets huren!

fiets huren in renesse

Foto: ines saraiva (Creative Commons)

 

Fiets huren in Renesse

Schouwen Duiveland, schiereiland in het noorden van de provincie Zeeland waar bossen, duinen, zee en polderlandschap zich als een patchworkdeken aan je ontvouwt. Wanneer je besluit met een huurfiets er een dagje op uit te gaan is deze toeristische plaats aan de Zeeuwse kust een ideale uitvalsbasis. Door de duinen, achterlangs de campings, is het maar een klein stukje naar de Westerlicht vuurtoren in Nieuw-Haamstede en het iets zuidelijker gelegen natuurgebied Westenschouwen. Dit bos en duingebied is niet alleen bijzonder geschikt om recreatief te fietsen, het heuvelachtige bos leent zich ook uitstekend voor mountainbiken en er zijn dan ook vele duidelijk aangegeven routes aangelegd.

Knooppuntenroutes

Ook in Zeeland ligt er een een dicht netwerk aan knooppunten waarlangs de leukste fietsroutes zijn uitgezet en het zeker de moeite waard tijdens je vakantie een fiets te huren. Vanuit Renesse heb je een ruime keuze voor fietstochten in de directe omgeving en verder tot aan Brouwershaven en Zierikzee. Vooral deze laatste stad is met zijn honderden rijksmonumenten zeker een bezoekje waard.

Is je dat allemaal te ver is het rondje De Kop Van Schouwen, waarbij je niet verder gaat dan de dorpen Serooskerke en Scharendijke wellicht beter te doen. Met je huurfiets rij je over vlakke polderwegen langs mooie boerderijen naar de schorren van Serooskerke. Eenmaal je stuur noordwaarts gericht zie je Scharendijke al gauw voor je opdoemen. In dit gezellige dorp aan het Grevelingenmeer is veel te beleven. Zo zijn er veel watersportgelegenheden en vind je er gezellige restaurants waar het goed mossels eten is. Van hier is het nog maar een klein stukje over de Rampweg terug naar Renesse.

Wil je een fiets huren in Renesse?Direct fiets huren!

Spread the love
1 0