0 0

Fiets huren op Cyprus

Wil je een fiets in Cyprus huren? Klik hier!

fiets huren cyprus

foto: CyprusPictures (Creative Commons)

Fiets huren op Cyprus

Bijna nergens is de keuze uit fietsroutes zo groot als op Cyprus. Het eiland trekt fietsers uit heel de wereld vanwege zijn prettige fietsklimaat en goede wegen. Tevens is er voor elke soort fietser een ongekend ruime keuzemogelijkheid in verschillende fietsroutes. Zoals op een populair fietseiland in de lijn der verwachting ligt kan je er elke soort huurfiets vinden die je hebben wilt. Van racers, stadsfietsen, hybrides tot off roadfietsen. Wil je deelnemen aan meerdaagse tochten zou het interessant kunnnen zijn je eigen zadel en pedalen mee te nemen.

Wijnroutes

Cypriotische wijnen zijn niet zo heel erg bekend en dat maakt het misschien des te interessanter om tijdens je vakantie een fiets te huren en een van de zes bekende wijnroutes in het zuidwesten te rijden. De meeste wijnproducenten vindt je tussen de steden Limassol en Paphos aan de zuidkust en gaan tot een hoogte van 1500 meter. Er starten drie verschillende wijnroutes in elk van de beide steden welke uitwaaieren over het gebied.

Mocht je zo rond eind augustus eerste week september naar Cyprus kunnen ben je precies op tijd voor het jaarlijkse wijnfestival. Hou je van wijn en alles wat daaromheen gebeurd? Maak met je huurfiets een tocht langs de vele festiviteiten, de wijnhuizen of waag je zelf eens aan het druiven plukken.

Wil je een fiets in Cyprus huren? Klik hier!

Spread the love
0 0