0 0

Fiets huren in Leiden

Wil je een fiets in Leiden huren? Klik hier!

Fiets huren in leiden

Foto: Marco Lazzaroni

 

Fiets huren in Leiden

De stad profileert zichzelf graag een echte fietsstad. De infrastructuur van het plaats is volledig aangepast op de fietser en het is dan ook als buitenstaander een waar genot de stad met een huurfiets te verkennen. Een fiets huren kan op meerdere locaties in de stad en hier zijn tevens leuke routes te verkrijgen die je langs alle bezienswaardigheden van de stad brengen.

Buitengebied minstens zo interessant

Leiden en het Kaaggebied om maar een voorbeeld te noemen is een fietsroute langs knooppunten, te downloaden via route.nl met een goed te rijden lengte van 33 kilometer. De route leidt je eerst een stuk door het centrum en vervolgens rond de poelen ten noorden van de stad.

Eveneens als route op je mobiel te laden is de Historie en Recreatieroute. Net als de bovenstaande route fiets je rond de poelen, alleen pak je er nu een stuk via Noordwijk en Rijnsburg bij. Deze route is in zijn totaliteit 50 kilometer.

Een minstens zo mooie tocht is de 57 kilometer lange fietsroute die je kennis laat maken met de schoonheid van de bollenstreek. Met je huurfiets begin je in Leiden en kom je wederom langs de plassen ten noorden van de stad. Vervolgens zet je echter koers richting Noordzee waar je onderweg langs Romeinse overblijfselen komt. Na het duingebied van Noordwijk en Katwijk fiets je door de bollenvelden langs de wijk Valkenburg terug naar je beginpunt.

Wil je een fiets in Leiden huren? Klik hier!

Spread the love
0 0