0 1

Fiets huren in Kapelle

Op zoek naar een huurfiets in Kapelle?      DIRECT RESERVEREN

Fietshuren in Kapelle

Foto: FaceMePLS (creative commons)

Fiets huren in Kapelle

In het Zeeuwse land met zijn zilte zeelucht is er altijd wel een excuus om op de fiets te stappen en een rondje te doen. Met een huurfiets kan je vanuit het centraal gelegen Kapelle alle kanten op. Door de boomrijke lintbebouwing van Kloetinge naar Goes of onderlangs via s’Gravenpolder richting de ‘De Zak’ zoals het gebied ten zuiden van de A58 in centraal Zuid Beveland genoemd wordt.

Heb je meer zin in een fietstocht over de Oosterscheldedijk raden we je aan direct de borden naar Kattendijke te volgen. Met hoog water is er op de Kattendijksedijk altijd wel wat te beleven. Vanaf het enkele jaren aangelegde fietspad fiets je relaxt richting Wemeldinge. De rits auto’s die je daar op de dijk ziet staan zijn van de vele duikers die de kleurrijke onderwaterwereld van de Oosterschelde komen bewonderen.

Pannetje mossels in Yerseke

Fietsen maakt hongerig en dat gevoel wordt alleen nog maar aangewakkerd wanneer de geuren van de mosselkokerijen en de snackbars je in Yerseke tegemoet komen. Een dagje een fiets huren hoeft immers niet te betekenen dat je de hele dag moet fietsen toch? Yerseke mag dan niet in Brabant liggen, ze weten daar heel goed wat Bougondisch genieten is en nergens smaakt je pannetje mossels zo lekker als bij de bron zelf.

Vanuit het mosseldorp adviseren we je niet met je huurfiets de drukke Zanddijk op te gaan maar de rustige polderwegen richting Kruiningen te nemen. Op de Hansweerste sluizen geniet je nog een paar minuten van de aanblik van de ondergaande zon die de spiegelende zandbanken in de Westerschelde oplicht alvorens je terug fietst naar Kapelle.

Op zoek naar een huurfiets in Kapelle? Klik hier om direct te reserveren!

Spread the love
0 1