0 0

Fiets huren in Hellevoetsluis

fiets huren in Hellevoetsluis

Foto: Chris Wolff (creative commons)

Fiets huren in Hellevoetsluis

Nederland is rijk aan historische vestingstadjes en andere verdedigingswerken die waarvan de omgeving zich uitermate goed leent voor een tochtje met een huurfiets. Hellevoetsluis is een van die plaatsjes, rijk aan historie en door de aanwezigheid van zowel water als bossen een heerlijke omgeving om te fietsen. Goede brede fietspaden leiden je langs molens, vaarten en door de duinen. Geen zin om een hele dag te fietsen? Onderbreek dan je fietstocht met een wandeling op landgoed De Tinteling aan de weg tussen Rockanje en Brielle.

Uitgezette routes

Op het eiland Voorne-Putten is het zo goed als onmogelijk om met een huurfiets de weg kwijt te raken. Zolang je waterwegen als het Haringvliet en het Spui niet oversteekt kom je altijd wel weer op de bekende weg. Enkele niet al te lange rondjes waarbij je veel ziet zijn:

  • Molenroute Voorne, 53 km
  • Voorne route, 47 km
  • Stelling van Voorne route, 42 km

Voor de vogelliefhebbers onder ons is het Quackgors een echte aanrader. Vele soorten vogels waaronder een kolonie lepelaars zijn vanaf het uitkijkpunt met een verrekijker goed waar te nemen.

Fietsen doe je om te ontspannen

Wanneer je besluit in en rondom Hellevoetsluis te gaan fietsen en je komt niet uit de directe omgeving kan je ervoor kiezen je eigen fiets mee te nemen maar veel gemakkelijker is het om ter plaatse een fiets te huren. Met het huren van een fiets ontvang je tevens enkele leuke routes en adressen waar je kunt pauzeren voor een kopje koffie of een maaltijd.

Spread the love
0 0