0 0

Eten in Amsterdam tijdens de Amsterdamweek? Wij hebben tips!

Direct fiets huren!

eten in Amsterdam

Foto: BimBimBikes (Creative Commons)

Het is Amsterdamweek bij Bimbimbikes. Zeven dagen lang geven we iedere dag een tip om je verblijf in Amsterdam nóg leuker te maken. Natuurlijk is één van de meest gestelde vragen… waar kan ik lekker eten in Amsterdam?

Tja, lastig om dat in één blogpost samen te vatten. Er is namelijk zoveel goeds te vinden in Amsterdam. Van talloze Michelinsterren, tot supergoedkope plekken met heerlijke buitenlandse keukens.

Blog over eten:

Dé blog die je de weg wijst door de bomen in het Amsterdamse culinaire bos is Catch52.nl. Steeds weer tips over nieuwe zaken, lekkere klassiekers, mooie restaurants of snelle snacks.

Lijstjes rondom eten in Amsterdam…

En als je van lijstjes houdt, dan zit je ook goed. Iedere week is er weer een nieuwe thema tip 10 samengesteld uit de voorkeuren van de lezers van Catch52.nl . Wil je bijvoorbeeld geen smerige patatzaak bezoeken maar naar een hele goede frietbakker gaan, dan kijk je naar deze frites top 10. Maar je vindt er ook de 10 beste hotspots voor een date, de 10 lekkerste Oesteradressen, de 10 allerbeste Aziatische restaurants en nog veel meer. Iedere week worden deze tips trouwens ook besproken op de Amsterdamse radiozender AmsterdamFM.

Direct fiets huren!

Spread the love
0 0