1 0

De tips van Angela Holtkamp uit Amsterdam

angela holtkamp amsterdamAngela Holtkamp komt uit een beroemde patisserie familie. Zij heeft de patisserie aan de Vijzelgracht in 2002 overgenomen van haar ouders. Daar worden niet alleen mooie taarten aangeboden, maar volgens ons ook de lekkerste kroketten van Nederland.

Naast het harde werken is zij ook een enorme liefhebber van lekker eten en drinken, haar grootste hobby is dan ook…. uit eten gaan. Ter compensatie is ze vaak in de sportschool.

Angela heeft een groot hart voor Amsterdam, ze houd veel van haar stad!

Als een vriend de stad bezoekt, waar vind je dat diegene heen moet fietsen?

Zelf vind ik het heerlijk om op zondag door de stad te fietsen en leuke nieuwe restaurantjes te ontdekken. En ga eens een andere buurt verkennen in Amsterdam, dus niet fietsen naar en door het Vondelpark. Maar ga eens richting Watergraafsmeer, het mooie park bij Frankendael of naar oud-west, westerpark of de Hallen. Daar vind je ook veel leuke horeca!

Waar ben je zelf vaak in Amsterdam te vinden?

Het is heerlijk om een dagje wellness te doen bij bijvoorbeeld Spa Zuiver in het Amsterdamse Bos. En als je jezelf echt even in de watten wilt leggen, is Skins Institute in hotel de l’Europe een heerlijke optie.

En waar eet je graag?

Mijn onbijttopper is Kessens. M’n all time favorite is de Lobby van Hotel V in de Nes en restaurant Vinkeles voor een superdeluxe avond.

Wat wordt er in Amsterdam door toeristen vaak overgeslagen? En waarom is dat oerzonde?

Amsterdam oost en west, hebben mooie parken en de wijken zijn steeds meer upcoming. Veel leuke nieuwe (ontbijt) restaurants en cocktailbars bijvoorbeeld.

Huur een fiets in Amsterdam!

Spread the love
1 0