0 0

De beste bestemmingen in Europa om Halloween te vieren!

Halloween is een van de meest commerciële feestdagen ter wereld en biedt de geweldige mogelijkheid om rond te reizen en verschillende tradities te ervaren! Je kunt steden bezoeken met enge stedelijke legendes, leren over andere culturen en ook plezier hebben. In Europa zijn Halloween-tradities lang niet zo groot als in de VS, maar je kunt nog steeds de griezeligheid ervaren! Met veel enge verhalen, oude kastelen en talloze decoraties kan Europa net zo leuk zijn! En als je je afvraagt ​​waar je precies moet zijn, bekijk dan onze lijst met de beste bestemmingen om te bezoeken in deze periode!

Londen, het VK

Als je de ultieme Halloween-sfeer wilt ervaren, moet je Londen bezoeken! De Britse hoofdstad heeft zijn donkere verleden met veel kerkers en geheime achterafstraatjes. En raad eens? ‘S Werelds meest beruchte seriemoordenaar Jack The Ripper zwierf al eeuwen geleden door de straten van Londen, dus wat is griezeliger dan dat?! De stad heeft veel spookachtige attracties, speciale Halloween-carnavals en horror-tours, dus je zult je zeker niet vervelen!

 

Londen

De straatjes waar Jack The Ripper ook rondliep, best eng toch?

 

Huur een fiets in Londen!

 

Venetië, Italië

Venetië komt misschien niet direct in je op als denkt aan Halloween-feesten, maar het is een van de meest mysterieuze plekken in Europa. De stad heeft veel schaduwrijke straten, interessante legendes en een ijzige sfeer ‘s nachts. Voeg de traditionele Venetiaanse maskers en de maskerade-parades toe en je hebt alles wat je nodig hebt voor Halloween! Er zijn ook veel chique restaurants die speciale diners organiseren, dus wees voorbereid op het chicste Halloween van je leven!

 

Venice

De maskers geven Venetië een griezelige sfeer

 

Huur een fiets in Venetië!

Dublin, Ierland

Dublin begon de traditie van het uitsnijden van pompoenen, dus we konden deze stad absoluut niet missen in onze lijst. Er vinden in deze periode veel evenementen plaats in Ierland, maar Dublin heeft een speciale manier om Halloween te vieren. Je kunt enorme parades zien, en  er zijn talloze evenementen en locals die eeuwenoude tradities vieren! Ongeacht je leeftijd of interesses kun je zeker een evenement vinden dat je leuk vindt!

 

Dublin

De straatjes in Dublin zorgen voor een echte Halloween-sfeer!

 

Huur een fiets in Dublin!

 

Barcelona, Spanje

Spanjaarden staan erom bekend dat ze weten hoe ze moeten feesten, dus een van de grootste steden van Barcelona is de perfecte plek om Halloween te vieren! De stad is altijd vol met mensen, heeft veel culturen verzameld en prachtige gotische architectuur die alleen maar bijdraagt aan de griezelige sfeer. Bijna elke club zal een soort van een speciaal feest of een openluchtfestival hebben, dus de opties zijn eindeloos. En als het weer goed genoeg is, kun je zelfs naar een strandfeest gaan! Een extra bonus bij het vieren van Halloween in Barcelona is dat de dag erna nog een feestdag is – Dia de los Muertos, wat een gelegenheid biedt voor een leuk feestweekend!

 

Barcelona

De Gotische architectuur in Barcelona

 

Huur een fiets in Barcelona!

 

Geschreven door Teodora, vertaald door Rosanne

Spread the love
0 0