0 0

BimBimBikes winnaar Connekt Affiliation Finale

Peter Hartman Airfrance KLM awarded BimBimbikes

Peter Hartman Vice Chairman Airfrance KLM feliciteert Michel Willems

We zijn ongelofelijk trots! Na een intensieve pitch ronde waarbij we het opnamen tegen hyper innovatieve startups werden wij winnaar van de Connekt Affiliation Finale. Het voelt goed om een Award Winning startup te zijn.

Juryvoorzitter Peter Hartman, vice chairman of the board van Air France-KLM feliciteerde ons na de woorden: Het was ontzettend moeilijk voor ons als jury. Het niveau van de deelnemers was enorm hoog. Alle factoren bij elkaar opgeteld is de winnaar BimBimBikes.

Connekt Affiliation is het startup programma van Connekt. De finale werd ingeleid met een wervelende presentatie van Shana Smeets van BlaBlaCar. Tijdens de finale presenteerden innovatieve startups hun concept op het gebied van mobiliteit en logistiek aan de jury en de leden van Connekt.

Jury Connekt Affiliation Finale

Jury Connekt Affiliation Finale in beraad

We waren blij verrast dat we werden uitgekozen uit het sterke deelnemersveld. De sterke en grappige presentaties van Dubistr en Sjipit en de ongelofelijk ingenieuze en technisch innoverende oplossingen van Roudle, SD insights, Synple en Route42 maakten het ons niet makkelijk.

We zijn ontzettend blij met het aanbod van jurylid Carlo van de Weijer (TomTom en Technische Universiteit Eindhoven) om tot onze vaste kern van adviseurs toe te treden. Ook zijn we dankbaar voor de inzet van de jury die ons binnen 24 uur in contact bracht met de juiste mensen bij een aantal zeer belangrijke potentiële partners.

We zijn het hele team van Connekt dankbaar voor deze kans en in het bijzonder Lia Hsu die niet alleen een geweldig Back to the Future festival heeft neergezet maar ons ook heeft uitgedaagd mee te doen te doen aan het Connekt Affiliaton Programma.

BimBimBikes werd eerder door Youth Magazine uitgeroepen tot een van de 7 meest innovatieve startups van Nederland, het Algemeen Dagblad (AD) noemde ons ‘ Wereldspeler in Wording‘ .

 

 

Spread the love
0 0