0 0

Bespaar geld tijdens je reis door Nederland!

Laat je bankrekening je er niet van weerhouden de wereld te verkennen. Geld besparen tijdens het reizen is niet zo moeilijk als je weet waar je naartoe moet. Er zijn opties voor iedereen en voor alle soorten budgetten. Dus als je van plan bent om Nederland te bezoeken en wat geld te besparen, hebben we precies de juiste tips!

Reizen in Nederland kan een beetje duur zijn. Het land staat niet bepaald bekend om zijn goedkope drankjes en toeristische attracties, maar maak je geen zorgen! Je hoeft niet naar de duurste plaatsen te gaan en als een koning te leven om hier een goede tijd te hebben. Er zijn tal van goedkope en gratis activiteiten om te doen die je niet failliet zullen laten gaan.

 

 

Huur een fiets!

Eerst begint een echte Nederlandse ervaring met een fiets. Dus is er geen betere manier om door de steden te gaan dan fietsen? Het openbaar vervoer in Nederland kan immers behoorlijk prijzig zijn. Op deze manier kunt u, behalve dat het een leuke manier is om te verkennen en van de ene plaats naar de andere te gaan, zelfs wat geld besparen.

NL

Fietsen is altijd leuk!

Huur een fiets in Nederland!

 

Bezienswaardigheden

Nu je bent uitgerust met een fiets, is er een ding dat je kunt doen dat niets kost: sightseeing! Nederland heeft tal van charmante dorpjes en prachtige steden die een bezoek waard zijn. Van de drukke straten van Amsterdam tot het mooie Delft, door het moderne Rotterdam, er is altijd zoveel te zien. Nederlandse steden zijn erg levendig en hebben een heel goede sfeer. Bereid je voor om veel grachten, typisch Nederlandse huizen en windmolens te zien.

 

 

Kinderdijk

Over windmolens gesproken, Kinderdijk is een van de best bewaarde voorbeelden van hoe Nederlanders met water kunnen omgaan. Het complex beschikt over 19 windmolens uit de XVIII eeuw, dijken, reservoirs en pompstations. Met behulp van de kracht van de wind wisten de Nederlanders manieren te ontwikkelen om het water van hun land weg te pompen. Het resultaat is een iconisch Nederlands landschap vol geschiedenis en het is precies goed voor een fietstocht. Het belang ervan is zodanig dat het in 1997 werd uitgeroepen tot UNESCO-werelderfgoed. Nog niet overtuigd? Je kunt het gratis bezoeken!

 

NL

Als je aan Nederland denkt, denk je aan windmolens!

Huur een fiets in Kinderdijk!

 

Hollandse snackbar

Als je honger hebt van het fietsen, dan is het tijd om langs te komen bij een Nederlandse snackbar om een ​​hapje te eten. Zelfs als Nederland niet bijzonder bekend staat om zijn keuken, zijn er enkele lekkernijen die je echt moet proberen! Sommige van onze favorieten zijn de patat, met mayonaise en pindasaus, natuurlijk! Als je je kaas serieus neemt, moet je zeker voor een Kaassoufflé gaan. Voor een snack op vleesbasis, trakteer uzelf op de klassieke bitterbollen. En, zo goedkoop als chips, u kunt ze allemaal krijgen voor een betaalbare prijs.

 

NL

Bitterballen zijn een favoriete snack!

Parken

Als je zin hebt in een pauze, zijn parken de perfecte plek om te ontspannen en wat frisse lucht te hebben. Ze dragen bij aan het groener en gelukkiger maken van de steden. Niet alleen dat, maar ook veel lokale markten en festivals vinden plaats in parken. Daarom raden we je aan online te kijken voor speciale evenementen, omdat je misschien zelfs wat gratis entertainment tegenkomt!

 

NL

Verken een van de vele parken in Nederland

 

Strand van Scheveningen

Maar als u meer een strandmens bent, is Scheveningen de juiste keuze voor u! Het is de meest populaire optie voor een verfrissende duik in de zee, een wandeling of gewoon in de zon liggen. Van de pier tot de vuurtorens, dit gebied van Den Haag is bijzonder levendig, vooral in de zomer, maar prachtige zonsondergangen zijn het hele jaar door gegarandeerd. Als je aan Nederland denkt, denk je misschien niet meteen aan het strand. Scheveningen kan echter van gedachten veranderen.

 

 

Huur een fiets in Scheveningen!

 

Met je studentenbudget kun je geen luxe boot huren om door de grachten te varen of te winkelen. Maar het is zeker mogelijk dat je Nederland verkent en tegelijkertijd geld bespaard!

 

Geschreven door Helena, vertaald door Rosanne

Spread the love
0 0