0 0

Benny Camaro interview over Amsterdam Dance Event

benny camaro amsterdam dance eventWie ben je en wat voor een muziek draai je?

Ik ben een al een hele lange tijd muzikant en producer. Mijn carrière als dj begon pas enkele jaren geleden.
Mijn smaak als muzikant is niet hetzelfde als mijn smaak als dj. Ik draai graag ‘House’ muziek, in verschillende stijlen. Ik vind het mooi om mijn persoonlijke gevoelens terug te laten komen in de muziek die ik draai.

Waarom is, volgens jou, ADE hét evenement waar iedereen naar uitkijkt?

Door de jaren heen is ADE een ontmoetingsplaats geworden voor artiesten en managers. We kunnen hier met elkaar onze meningen delen over de toekomst van de muziek.

Hoe zou u de sfeer tijdens Amsterdam Dance Event beschrijven? Als je hier niet eerder geweest zijn, wat zijn je verwachtingen?

Aanwezig zijn op ADE geeft je het gevoel dat je op de juiste plaats bent, op het juiste moment. Je praat hier met mensen die in hetzelfde schuitje zitten als jij en je deelt dezelfde interesse. We praten hierover wat mij het meest interesseert in het leven.. Muziek.

Wat mag je absoluut niet mag missen tijdens het ADE?

Alles is interessant tijdens ADE. Mijn advies is om van te voren goed te kijken naar welke evenementen je het meest interesseren en om daarheen te gaan.

Wat maakt Amsterdam de perfecte plek voor ADE?

Amsterdam is de juiste plek voor het ADE. Kunst is echt belangrijk voor de stad, de muziek is mijn favoriete vorm van kunst. Ik heb een voorgevoel dat het een magische beleving zal zijn in Amsterdam.

Wat brengt ADE voor u?

Ik hoop nieuwe dj’s, muzikanten en labels ontmoeten en meer. Ik kom hier vooral om te luisteren naar goede muziek. Ik hoop vooral naar huis te gaan met vele ideeën voor de toekomst.

Waar en wanneer kunnen we je horen tijdens ADE?

20 oktober
Locatie: Majestic
17:00-02:00

Huur een fiets in Amsterdam!

Spread the love
0 0