0 0

8 dingen om toe te voegen aan je Chicago bucket list!

Ga je voor het eerst naar Chi-town en vraag je je af wat je moet doen? Lees dan verder om meer te weten te komen over onze top 8 dingen om te doen!

Millennium park

Millennium Park is niet zomaar een park in Chicago. Het is het best bekend om zijn moderne architectuur en spectaculaire ontwerp. Er is een groot aantal attracties in het park die al de moeite waard zijn, zoals de Bean en het Jay Pritzker-paviljoen. Bovendien vinden er veel gratis festivals en concerten plaats, vooral in de zomer.

De Bean

Een van de beroemdste bezienswaardigheden in Chicago is de Bean. De Bean is echter slechts een bijnaam voor het zilveren, glanzende kunstwerk, de echte naam is The Cloud Gate. The Cloud Gate is een werk van de Britse kunstenaar Anish Kapoor en is de blikvanger op AT&T Square in Millennium Park. Een selfie maken in de glanzende reflectie van de Bean is absoluut een must-do wanneer je Chicago bezoekt!

 

Chicago

De Bean

 

Arts institute van Chicago

Als het weer niet perfect is, raden we u aan het Arts Institute of Chicago te bezoeken. Dit museum is het tweede grootste in de VS en heeft exposities met stukken van vele grote kunstenaars zoals Monet, Degas en Van Gogh.

Navy Pier

Navy Pier is een ongeveer 1000 meter lange pier aan de kustlijn van Chicago van Lake Michigan. Op deze lange pier zijn veel dingen te doen. De pier heeft een oppervlakte van meer dan 50 hectare en heeft parken, tuinen, winkels, restaurants en vooral attracties! Maak een ritje op het reuzenrad en geniet van het prachtige uitzicht! En een leuk feit, reuzenraden zijn uitgevonden in Chicago! Een van onze partners in Chicago bevindt zich eigenlijk aan het begin van de pier, dus het is ook de perfecte locatie om een ​​fietstocht te starten!

 

Navy Pier

De Navy Pier

 

Probeer het eten!

Als je van eten houdt, is Chicago een goede plek om naartoe te gaan! De stad biedt alles van luxe restaurants tot eetstalletjes en alles daartussenin. Er zijn veel dingen om te proberen, de eetgewoonten van de stad werden beïnvloed door de vele culturen die er samenleven. We raden je aan enkele echte klassiekers te proberen, zoals hotdogs in Chicago-stijl en natuurlijk Chicago-style deep dish pizza.

 

Chicago Riverwalk

Gelegen aan de zuidoever van de Chicago River, strekt de Chicago Riverwalk zich 1,25 mijl uit van Lake Shore Drive naar Lake Street. Langs deze boardwalk vindt je van alles, van baaien, luchtige cafés, wijnhuizen en bars, openbare kunst, monumenten, musea tot een boel excursies op het water.

Skydeck in de Willis Tower

Een van de foto’s die je waarschijnlijk van Chicago hebt gezien, zijn mensen die in een glazen doos hoog boven de grond zitten. Skydeck is het observatorium op de 103e verdieping van de Willis Tower. Vanaf hier stap je in een glazen doos van waaruit je een geweldig uitzicht over de stad heeft! (Niet aan te raden voor mensen met hoogtevrees ;))

 

Chicago

Het uitzicht vanaf de Willis Tower is prachtig

 

Meer- en riviercruise

Stap aan boord van een van de vele meer- en riviercruises in Chicago! Vaar over de Chicago River of Lake Michigan en bekijk de beroemde architectuur van de stad tijdens deze boottocht. Luister naar de opmerkingen van je gids aan boord en bekijk de spectaculaire skyline van de stad vanaf de rivieren of het meer!

 

Hopelijk heeft dit artikel je geïnspireerd om Chicago te bezoeken. Huur een fiets bij een van onze partners and ga op verkenningstocht! 

 

Huur een fiets in Chicago

 

Geschreven door Rosanne

 

Spread the love
0 0