0 0

5 gratis feestjes tijdens het Amsterdam Dance Event

Even krap bij kas maar wel naar ADE? Dat kan!

BimBimBikes - partner Amsterdam Dance Event

Foto: Max Kneefel

‘Nee, ik ga dit jaar niet naar Amsterdam Dance Event, heb echt geen geld..’ Toch, kun je met 0 euro op je spaarrekening een hele leuke dag hebben op ADE. Er zijn namelijk veel leuke feestjes met goede dj’s waar je bij kunt zijn, zonder te betalen.
Lees hier welke gratis feestjes je niet mag missen!

1. Kompakt pop-up store

Zoals elk jaar weer opent het kwaliteitslabel Kompakt een platenzaakje tijdens Amsterdam Dance Event. Wie er precies aanwezig zullen zijn, is nog niet bekend. Er zijn veel vrienden van het label in de buurt dus dit leidt ongetwijfeld tot leuke feestjes. Wie zijn deze vrienden eigenlijk? Kölsch bijvoorbeeld, platenbaas Michael Mayer die dit najaar een uitstekend nieuw album uitbrengt, Gui Boratto, en nog heel veel anderen. Dit is de perfecte plek om je avond te beginnen, de deuren worden namelijk al geopend om 18:00. Let op: dit keldertje zal je gaan verbazen tijdens ADE!

Waar & wanneer?

Donderdag 20 oktober t/m zaterdag 22 oktober van 18:00 tot 20:00 in Oz, Amsterdam.

2. Mary Go Wild Basement Raves

Er zijn meerdere keldertjes tijdens ADE waar jij een bezoekje aan moet brengen! Mary Go Wild maakt ook nog niet bekend wat de line-up zal zijn maar hier maken wij ons weinig zorgen over. Ze maken elke keer een uur van te voren bekend wie er komt draaien, dit zorgt voor een leuke verrasing!

Waar & wanneer?

Donderdag 20 oktober t/m zaterdag 22 oktober van 14:00 tot 20:00 op de Zeedijk 44.

3. Maceo Plex

Zin in een feestje op een toplocatie in Amsterdam? Mis dan niet het feestje in de fietspassage van het Rijksmuseum! Maceo Plex doet hier gratis een set en hij heeft hiervoor inspiratie opgedaan door een wandelingetje te maken door het museum. Ben jij ook zo benieuwd naar wat dit oplevert? Bekijk snel de video

Waar & wanneer?

Vrijdag 19 oktober van 19:00 tot 23:00 in de fietspassage onder het Rijksmuseum.

4. Boiler Room

Eindelijk is het dan zover: Joris Voorn gaat een Boiler room-set doen! Verrassend genoeg is dit zijn eerste keer. Naast de sets van Joris Voorn zijn er zijn ook sets van Intergalactic Gary, Interstellar Funk, Dollkraut en A Made Up Sound. Vergeet je vooral niet hier in te schrijven!

Waar & wanneer?

Vrijdag 21 oktober van 18:30 tot 23:00 in Pllek (Tt. Neveritaweg 59)

5. Majestic

Heb jij je beste moves voorbereid en je leukste outfit aan? Dance the night away in Majestic! Deze sfeervolle club ligt op een ideale locatie, namelijk op de Dam. Je kunt hier onder andere genieten van optredens van Benny Camaro , Capo & Comes en The Black Legend. Ben jij benieuwd naar deze dj’s? Lees hier onze interviews en kom erachter wat deze dj’s te zeggen hebben over ADE.

Waar & Wanneer?

Woensdag 19 oktober t/m zaterdag 22 oktober.

Huur een fiets in Amsterdam!

Spread the love
0 0