0 0

21 jaar Ride for the Roses

Huur en fiets for the Ride for Roses!

Al 21 jaar lang gaat Ride for the Roses de strijd aan tegen kanker. Dit jaar vindt op 9 september de 21e editie plaats in en rond de gemeente van Haarlemmermeer. Aan deze prachtige fietstocht van 25, 50 of 80 kilometer of een pelotonstocht van 100 kilometer, kan iedere sportieveling deelnemen. Het voornaamste doel naast plezier maken, is geld inzamelen voor het KWF Kankerbestrijding.

 

Ride voor iedereen

Aan het einde van de finish krijgt iedere fietser een roos. De roos staat symbool voor een morgen voor iedereen. Ride is namelijk ook voor iedereen. Iedereen die wekelijks sport, dagelijks of maandelijks. Door de verschillende afstanden is er voor ieder wat wils. De Ride is ook zeer geschikt voor groepsactiviteiten zoals bijvoorbeeld bedrijfs- of gezinsuitjes. Ook voor de supporters van de deelnemers is er genoeg te doen. Dit jaar zullen er namelijk diverse side-events worden georganiseerd. Ook de opbrengsten hiervan zullen extra geld opleveren voor KWF Kankerbestrijding.

Ride x KWF

Naast alleen geld ophalen door te fietsen, heeft de Ride of the Roses meer doelen. Het bespreekbaar maken van de ziekte kanker is er daar een van. Helaas krijgt bijna iedereen krijgt er een keer mee te maken. Om de ziekte aan te pakken is er veel onderzoek nodig. En onderzoek kost nou eenmaal geld. KWF staat al 60 jaar voorop in de strijd tegen kanker. Ride for the Roses helpt KWF door de opbrengsten te doneren aan KWF. Waarna zij Wetenschappelijk onderzoek kunnen financieren. Dit is namelijk de methode om te ontdekken hoe de risico’s op kanker beperkt kunnen worden. En tot nu toe is al het onderzoek niet voor niets geweest. De overlevingskansen van kankerpatiënten zijn ruim verdubbeld!

Ook zij die niet in het bezit zijn van een fiets kunnen meedoen. BimBimBikes de mogelijkheid om een fiets te huren speciaal voor dit event. De opbrengsten van de verhuurde fietsen gaan deels naar het KWF. Voor maar €12,50 huurt u deze dag een fiets om mee te doen aan het evenement. De fietsen worden afgeleverd op locatie dus u hoeft alleen meer op de fiets te stappen en plezier te maken!

 

Deel jouw ervaring met ons door een e-mail te sturen naar info@bimbimbikes.com. We horen graag van je! En vergeet niet om ons te taggen op sociale media met de hashtag #bimbimbikesadventures!

Lorrain

‘Help een goed doel en doe mee aan de Race for Roses!.’ 

 

Sherlock Holmes

 

Huur en fiets for the Ride for Roses!

Spread the love
0 0